Despre noi

Povestea noastră

Omul din spatele personajului lui Bram Stoker s-a născut la curbura munţilor Carpaţi, la 320 de km de locul unde Dunărea intră în ultima ţară pe care o străbate, pentru a parcurge 1000 de km până ajunge să-şi încheie călătoria printr-o deltă ce găzduieşte una dintre cele mai preţioase rezervaţii naturale de peşti şi păsări din lume. În vecinătatea acestui perimetru, locuri uimitoare şi urme ale istoriei nu sunt greu de găsit. Pornind de la centrul istoric al "Micului Paris" din perioada interbelică, trecând prin ţara lui Ştefan, până în ţinutul Bucovinei, apoi spre depresiunea Transilvaniei, până într-unul din primele oraşe iluminate stradal din lume, Timişoara, şi sfârşind în zona ce până nu de mult era "Grânarul Europei", străbatem 9 regiuni pline de frumos şi magie. Aceste regiuni formează o ţărişoară cu trăsături geografice de invidiat. Ţărişoara respectivă se împarte în 41 de judeţe bine închegate, fiecare dintre ele cuprinzând rarităţi, bogăţii, frumuseţi, rezervaţii, comunităţi, sate, oraşe şi reşedinţe. Cuprind oameni serioşi, oneşti, sârguincioşi, binevoitori, sociabili, iubitori şi mai ales mândri că-s ROMÂNI.

Fiecare individ se mândreşte mai mult cu locul lui, şi asta nu pentru că e egoist, ci pentru că este ACASĂ. District42 îşi propune să creeze un judeţ în care să ne mândrim toţi cu un singur loc, şi anume ROMÂNIA!

Numele

În spatele numelui nu se află o poveste care începe cu "a fost odată". Numele a fost creat ca urmare a unei perioade intense de lucru la un produs original, lucru ce a născut un material inspiraţional de care ne-am ataşat, în care ne regăsim şi credem. Aşa am ajuns să avem dorinţa creării unei comunităţi, al unui judeţ în care orice individ să se regăsească şi să se simtă ca în propriul colţişor de lume. Astfel, din 41 de judeţe, culegând informaţii, am pus bazele unui nou judeţ la nivel cultural vestimentar, apelând la un termen de actualitate şi circulaţie internaţională: "District42".

Despre noi

District42 este un brand pus în mişcare de un grup de tineri ambiţioşi, cu viziune şi mândri de originile lor, ce îşi doresc să distribuie aceeaşi doză de entuziasm şi creativitate de care se bucură, în rândul tuturor românilor. Sunt oameni cu caractere diferite, dar care se completează reciproc, oameni cu idei diferite intersectate prin abilitatea lor de comunicare, oameni ale căror orizonturi nu au limite, oameni care încheagă o relaţie de prietenie ce se apropie de un deceniu. Aceste trăsături, la nivel de grup, fac ca lucrul în echipă să fie mai simplu și mai eficient ca niciodată și tot ceea ce fac, fac cu dragoste, iar rezultatul este unul de care sunt mândri și îl pot împărtăși cu toată încrederea.

District42 îşi propune să promoveze România la nivel de fashion, urmând exemplul marilor brand-uri de street-wear din lume. Începutul este marcat de crearea unei colecţii de tricouri imprimate al căror subiect principal îl reprezintă reşedinţele celor 41 de judeţe ale României.