Politica de retur

Nu se vor returna produsele care se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: Consumatorul nu poate denunţa unilateral următoarele tipuri de contracte, cu excepţia cazurilor în care părţile au convenit altfel: c) contracte de furnizare a unor produse executate după specificaţiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum şi acelora care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Pot exista situaţii în care hotărâm să ajustăm sau să înlocuim tricoul. Aceste situaţii sunt decise de la caz la caz şi nu sunt valabile întotdeauna. Vă rugăm să ne scrieţi la adresa office@district42.ro dacă aveţi nevoie de ajustări sau mărimea tricoului nu este potrivită.

În cazul în care nu ţi se potriveşte tricoul comandat, te rugăm să urmezi paşii din procedura de retur.

Procedura de retur:

Trebuie să livrezi către noi tricoul pe care îl ai deja ca să ne asigurăm că este intact, în ambalajul original şi în stare perfectă. Acest lucru trebuie să se întâmple în maxim 5 zile după ce coletul iniţial a plecat de la noi. Nu acceptăm schimburi după mai mult de 5 zile de la livrare.

·         Nu se acceptă colete cu ramburs sau plata transportului la destinatar (în acest caz, district42.ro);

·         Nu returnăm bani, doar înlocuim produsul care nu se potriveşte din vina clientului;

·         Nu sunt acceptate înlocuiri din motive legate de culori, accesorii sau orice alt motiv;

·         Procedura nu se poate repeta, tricoul poate fi înlocuit o singură dată după termenii de mai sus.

Pentru alte informaţii, te rugăm să ne contactezi pe adresa office@district42.ro.

Notă! 

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul district42.ro şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente. 
Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii şi Condiţiile de utilizare de mai sus şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator şi District42.