Termeni si conditii

Folosirea acestui website, district42.ro, implică acceptarea termenilor şi condiţiilor din această pagină. Folosirea websiteului se referă la vizitarea websiteului şi cumpărarea de produse prezentate în website. Se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor.

Toate imaginile de pe websiteul district42.ro sunt cu titlu de prezentare şi pot fi diferite de realitate. De asemenea, culorile produselor pot fi diferite în realitate din cauza monitorului sau a aparatului de fotografiat. Încercăm să prezentăm produsele într-o manieră care să redea cât mai bine realitatea, însă nu garantăm diferenţele de culoare.

Orice utilizator al acestui website se obligă să furnizeze date corecte la înregistrarea unei comenzi. Nu ne asumăm răspunderea pentru corectitudinea datelor. Ne asumăm dreptul de a anula o comandă în cazul în care ne-au fost furnizate date incorecte sau de a bloca accesul la serviciile oferite de district42.ro fără notificare prealabilă.

Ne asumăm dreptul de a refuza o comandă în cazul în care: utilizatorul a furnizat date incorecte, nu a ridicat comenzi în trecut, a refuzat fără motiv comenzi în trecut etc., siteul prezintă erori de afişare (legate de imagini, detalii ale produselor, preţuri afişate incorect), modelul sau elementele folosite pentru model nu mai există pe stoc, nu există suport tehnic pentru realizarea comenzii (dacă se comandă un număr pe care nu îl putem realiza).

Durata pentru livrarea unei comenzi este pana la 10 zile lucratoare. Ne asumăm dreptul de a întarzia o comandă până la maxim 15 zile lucrătoare. Nu ne asumăm eventualele comisioane legate de transport sau transfer bancar.

Costurile care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Pentru returnarea produselor, se aplică anumite condiţii. Acestea pot fi găsite în Politica de Retur.

Nu se vor returna produsele care se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: Consumatorul nu poate denunţa unilateral următoarele tipuri de contracte, cu excepţia cazurilor în care părţile au convenit altfel: c) contracte de furnizare a unor produse executate după specificaţiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum şi acelora care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

În cazul în care produsul nu vi se potriveşte, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de email retur@district42.ro:

Pentru mărimi necorespunzătoare:

  •          Dacă greşeala s-a produs din vina dumneavoastră, ne asumăm dreptul de a cere contravaloarea modificărilor;
  •          Dacă greşeala s-a produs din vina district42.ro, contravaloarea modificărilor va fi suportată de către noi.
  •          Dacă s-a produs o greşeală din partea district42.ro ne asumăm înlocuirea produsului sau returnarea banilor. Greşeala se referă la livrarea unei culori diferite faţă de cererea clientului (de exemplu, dacă s-a livrat un tricou albastru în loc de unul alb).  Nu sunt acceptate situaţiile în care nuanţa tricoului este un factor subiectiv (de exemplu, bleumarin închis – negru, corai-roşu, corai-portocaliu, crem-bej, ivoire-crem etc). Se iau în considerare doar situaţiile de diferenţă extremă;
  •          Dacă nuanţa tricoului diferă din alte cauze (monitor, aparat de fotografiat, luminozitate) nu ne asumăm răspunderea şi nu vom primi înapoi produsul.  

 

Condiţiile în care înlocuim un tricou livrat sau returnăm contravaloarea produsului:

1. Dacă tricoul are defecte de fabricaţie;

2. Dacă s-a greşit culoarea sau tipul materialului. De exemplu, dacă s-a comandat un tricou 100% bumbac gri şi aţi primit un tricou 50% bumbac /50% elastan gri. Nu sunt acceptate situaţiile în care nuanţa tricoului este un factor subiectiv (de exemplu, bleumarin închis – negru, corai-roşu, corai-portocaliu, crem-bej, ivoire-crem etc). Se iau în considerare doar situaţiile de diferenţă extremă;

3. Nu se acceptă retur dacă este vorba de modelele aplicate pe tricouri (dacă sunt poziţionate altfel decât vă aşteptaţi, etc.);

4. Nu se returnează bani, doar se înlocuiesc produse!


Situaţii care pot avea loc, în care NU schimbăm tricourile comandate:

1. Culoarea are altă tentă/nuanţă decât ce aţi ales din imagini sau ce vă aşteptaţi. Menţionăm că monitorul şi aparatul foto pot schimba tenta culorii.

2. Nu se returnează bani, doar se înlocuiesc produse!

Pentru orice alte informaţii sau nelămuriri, ne puteţi scrie pe adresa contact@district42.ro.

Tot conţinutul site-ului district42.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe  şi orice alte date) este proprietatea District42 şi/sau a asociaţilor, partenerilor şi/sau furnizorilor săi şi este protejat în conformitate cu Legea Drepturilor de Autor. 

Graficele, emblema, antetul şi imaginile de pe district42.ro nu pot fi folosite în legătură cu produse sau servicii care nu aparţin district42.ro sau District42, într-o manieră care să creeze confuzie printre clienţi sau care să discretiteze district42.ro sau District42.

Vreau să renunţ la cumpărarea unui produs

Conform legislației în vigoare, renunţarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.


Anularea unei comenzi se poate face în maxim 24 de ore de la plasarea comenzii.


Aceasta se poate face numai ÎN SCRIS prin completarea unui formular de contact.


Rambursarea contravalorii produsului se va face numai în contul IBAN al clientului. Nu se acceptă colete cu valoare ramburs.

Aceste dispoziţii se aplică conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță. Clientul nu are dreptul să opteze decât o singură dată pentru returnarea unui produs în condiţiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. În toate cazurile returnării/înlocuirii produselor ca urmare a renunțării la cumpărare, costurile de returnare/înlocuire sunt suportate de către client. Renunțarea la cumpărare în mod repetat va putea fi considerată un abuz.


În funcție de comportamentul clientului ne rezervăm dreptul de a selecta clientela.

Notă! 

Nu realizăm tricouri la comandă, personalizate.